Tips: Επειδή η μερίδα είναι πολύ μικρή εάν
θέλετε συνοδέψτε τις γλώσσες με βραστά κολοκυθάκια ή βραστά άγρια ραδίκια χωρίς να προσθέσετε λιπαρά.
Υλικά για 4 μερίδες:
Για το φιλετάρισμα του ψαριού, κόβουμε αρχικά στη μέση το ψάρι από την πλευρά της ράχης αρχίζοντας από την ουρά με κατεύθυνση το κεφάλι. Κόβουμε τα πτερύγια στην άκρη του κεφαλιού. Ξεκινάμε το φιλετάρισμα από την μια πλευρά. Κόβουμε κατά μήκος του ψαριού μέχρι την ουρά. Αφαιρούμε το κομμάτι του ψαριού. Γυρνάμε το ψάρι από την άλλη πλευρά. Το χαράζουμε στην άκρη του κεφαλιού και αρχίζουμε το κόψιμο με κατεύθυνση προς την ουρά. Κρατάμε το φιλέτο σταθερά από την άκρη του και αφαιρούμε τα εντόσθια. ΠΗΓΗ http://kalonkorits.weebly.com/thetaalphalambdaalphasigmasigmaiotanu940.html
θέλετε συνοδέψτε τις γλώσσες με βραστά κολοκυθάκια ή βραστά άγρια ραδίκια χωρίς να προσθέσετε λιπαρά.
Υλικά για 4 μερίδες:
Για το φιλετάρισμα του ψαριού, κόβουμε αρχικά στη μέση το ψάρι από την πλευρά της ράχης αρχίζοντας από την ουρά με κατεύθυνση το κεφάλι. Κόβουμε τα πτερύγια στην άκρη του κεφαλιού. Ξεκινάμε το φιλετάρισμα από την μια πλευρά. Κόβουμε κατά μήκος του ψαριού μέχρι την ουρά. Αφαιρούμε το κομμάτι του ψαριού. Γυρνάμε το ψάρι από την άλλη πλευρά. Το χαράζουμε στην άκρη του κεφαλιού και αρχίζουμε το κόψιμο με κατεύθυνση προς την ουρά. Κρατάμε το φιλέτο σταθερά από την άκρη του και αφαιρούμε τα εντόσθια. ΠΗΓΗ http://kalonkorits.weebly.com/thetaalphalambdaalphasigmasigmaiotanu940.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου