4 σκελίδες σκόρδο
4 κλωναράκια ρίγανη
2 κ.σ. αποξηραμένη ρίγανη
1 φλ. ελαιόλαδοχυμό από 2 λεμόνια
8-10 κόκκους πιπέρι
αλάτι - πιπέρι
Πλένετε τις τσιπούρες, τις αλατοπιπερώνετε και αφήνετε στο ψυγείο για μισή ώρα. Τοποθετείτε κάθε ψάρι σε ξεχωριστή λαδόκολλα. Βάζετε στην κοιλιά τους από 1 σκελίδα σκόρδο, 1 κλωναράκι
ρίγανη, 2-3 κόκκους πιπέρι και ρίχνετε 3 κ.σ. λάδι πάνω τους. Κλείνετε την λαδόκολλα γύρω τους και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 40΄- 45΄. Χτυπάτε λαδολέμονο και περιχύνετε τα ψάρια. http://kalonkorits.weebly.com/thetaalphalambdaalphasigmasigmaiotanu940.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου