Σάββατο 26 Μαρτίου 2016

Χοιρινό με σπανάκι ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Υλικά
  • 4 μερίδες χοιρινό κρέας
  • ελαιόλαδο
  • 1 κ. σούπας τοματοπελτέ
  • ψιλοκομμένη φλούδα ενός πορτοκαλιού
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κιλό σπανάκι
  • 1 ματσάκι σέλινο
Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε το κρέας σε παρθένο ελαιόλαδο. Σε ένα μπολ διαλύουμε τον τοματοπελτέ σε δύο ποτήρια νερό και προσθέτουμε την φλούδα του πορτοκαλιού, αλάτι, πιπέρι και περιχύνουμε το κρέας. Πλένουμε το σπανάκι και το σέλινο.
Όταν έχει μισοβράσει το κρέας, προσθέτουμε τα λαχανικά.
Το φαγητό είναι έτοιμο, όταν έχει μείνει με το λάδι του.
http://www.messiniantaste.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=1&Itemid=26&lang=el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου