Χρειαζόμαστε:
- 2 φλιτζάνια νερό
- 1 φλιτζάνι γάλα εβαπορέ
- 3 φλιτζάνια του καφέ μαύρη σταφίδα
- 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
- 1 1/3 φλιτζάνι. αλεύρι καλαμποκιού
- κανέλα (προαιρετικά)
Πως το κάνουμε:
Βράζουμε το νερό με τις σταφίδες σε μέτρια φωτιά για 5-6 λεπτά.
Στη συνέχεια ρίχνουμε το γάλα, τη ζάχαρη και το αλεύρι. Ανακατεύετε συνεχώς σε χαμηλή φωτιά μέχρι να πήξει η κρέμα.
Σερβίρετε σε μπολ και πασπαλίζουμε με κανέλα.
http://ithacorama.com/el/ithaki/topikes-sintages/item/499-poulenta
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου