Κολοκυθοανθοί γεμιστοί
ρηχή κατσαρόλα, προσθέτουμε λίγο λάδι, λεμόνι και λίγο νερό.Τους σιγοβράζουμε σκεπασμένους για 15 λεπτά περίπου. Υλικα : 15 κολοκυθοανθοί 1 φλιτζάνι σκληρό ρύζι 1 κουταλιά μαιντανο ψιλοκομμένο 1 κουταλιά άνηθο ψιλοκομμένο 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1/2 φλιτζάνι λάδι αλάτι πιπέρι λεμόνι 1/2 κρασοπότηρο νερό - See more at: http://www.monastiriaka.gr/kolokythoanthoi-gemistoi-n-50.html#sthash.HjZY2cFJ.dpuf
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου