Τυροκαυτερή Θρακιώτικη

Τυροκαυτερή ΘρακιώτικηΥΛΙΚΑ

•Καυτερή πράσινη πιπεριά
•Ελαιόλαδο 
•Τυρί Φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1. Με ένα πηρούνι θρυμματίζετε την φέτα σε ένα μπώλ.
2. Ρίχνετε σταδιακά το λάδι, την λιωμένη πιπεριά και δουλεύετε το μείγμα να γίνει ομοιογενές. 
3. Η αναλογία της πιπεριάς με το τυρί είναι ανάλογη με το πόσο καυτερή θέλετε την σαλάτα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

🐓 Κόκορας κοκκινιστός με τουτουμάκια και μυζήθρα χωριάτικη

Νταμγκάδες