Χταπόδι με Πατάτες στο Φούρνο(Νηστίσιμη)
Καθαρίζουμε τις πατάτες τις πλένουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια .
Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια .
Βάζουμε το χταπόδι με τις πατάτες σε ταψί και αφού αλατοπιπερόσουμε πασπαλίζουμε με την ρίγανη, το θυμάρι και περιχύνουμε το φαγητό με
το κρασί και το λάδι .
Ψήνουμε το φαγητό μας για μια ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι μας και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη.
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 1 κιλό χταπόδι
 - 1 κιλό πατάτες
 - 1 ποτήρι κρασί κόκκινο
 - 200 ml. ελαιόλαδο
 - ρίγανη
 - θυμάρι
 - αλάτι-πιπέρι
 
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου