Βήμα 1: Ετοιμάστε το μοσχαράκι. Βάλτε το μοσχαράκι μέσα σε μια γάστρα, προσθέστε τα λαχανικά και πασπαλίστε με αλάτι, πιπέρι, τη ζάχαρη, το μαιντανό, τη ρίγανη. Ανακατέψτε πολύ καλά. Δυαλύστε την πάστα λιαστής ντομάτας μέσα στο κρασί και περιχύστε το στο μοσχαράκι με.....ΔΕΣ ΕΔΩ>>>>>http://go.linkwi.se/z/10981-1/CD19903/?
Υλικά : • 8 αβγά • Νισεστέ • Αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 5 Βανίλιες • Λίγο αλάτι • Λίγο ούζο • Νερό • Καλαμποκέλαιο και βούτυρο φυτίνη για το τηγάνισμα. • Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα Εκτέλεση Σ΄ ένα μπολ χτυπάμε τα ασπράδια από τ΄ αβγά και κάνουμε μαρέγκα. Σε άλλο μπολ χτυπάμε τους
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου