4 φέτες παστουρμά μόσχου
2 αυγά
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πάπρικα καυτερή
2 αυγά
3 ντομάτες ψιλοκομμένες
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
πάπρικα καυτερή
Εκτέλεση
Σε τηγάνι με ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τις ντομάτες μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους και να γίνουν πηχτή σάλτσα. Προσθέτουμε τον παστουρμά, αφήνουμε 1 λεπτό, σπάμε τα αυγά μάτια και αφήνουμε για 3 – 4 λεπτά. Αποσύρουμε το τηγάνι από τη φωτιά, προσθέτουμε αλάτι, πάπρικα και σερβίρουμε αμέσως. ΠΗΓΗ http://karamanlidika.gr/saganaki-karamanlidiko/?utm_source=FB
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου