- Βήμα 1: Ετοιμάστε τις μελιτζάνες. Βάλτε τις μελιτζάνες μέσα σε ένα σουρωτήρι, πασπαλίστε τις με αλάτι και αφήστε τις να βγάλουν τα υγρά τους και να ξεπικρίσουν, περίπου 30 λεπτά.
- Βήμα 2: Μόλις ξεπικρίσουν οι μελιτζάνες, παίρνετε ένα ταψί βαθύ και στρώνετε τα λαχανικά, πασπαλίζοντας ανά στρώση με λίγο ΔΕΣ ΕΔΩ>>>>http://go.linkwi.se/z/10981-1/CD19903/?
Σελίδες
- Αρχική σελίδα
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΡΑΚΗΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΡΗΤΗΣ
- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
- ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018
Ψητές μελιτζάνες σε σάλτσα ντομάτας και πατάτες
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου