- Βήμα 1: Ετοιμάστε τα ψάρια. Ζεσταίνετε την μισή ποσότητα λαδιού μέσα σε ένα τηγάνι. Στη συνέχεια πασπαλίστε τα ψάρια με αλάτι, πιπέρι και πουδραρίστε τα με αλεύρι. Βάλτε τα ψάρια στο λάδι και τηγανίστε τα για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά. Στη συνέχεια βγάλτε τα και στρώστε τα μέσα σε ένα πυρέξ ή πήλινο σκεύος.
- Βήμα 2: Ετοιμάστε την μαρινάδα. Πετάχτε το λάδι που τηγανίσατε και σκουπίστε το τηγάνι με λίγο χαρτί κουζίνας. Ζεσταίνετε το υπόλοιπο λάδι και στη....ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ >>>ΕΔΩ
Σελίδες
- Αρχική σελίδα
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΡΑΚΗΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΡΗΤΗΣ
- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
- ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018
Ψάρι σαβόρο με μαύρες σταφίδες
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου