Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Γαλοτύρι με μπούκοβο



%IMAGEALT%
Υλικά
  •     250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  •     250 γρ. κατίκι Δομοκού
  •     2 πιπεριές κέρατα
  •     λίγο μπούκοβο
Eκτέλεση: Tρεις μέρες πριν το καταναλώσουμε, ανακατεύουμε το γιαούρτι με το κατίκι και τα αφήνουμε σε σκεπασμένο σκεύος στο ψυγείο. Πριν σερβίρουμε, ανακατεύουμε το γαλοτύρι με τις
πιπεριές πολύ ψιλοκομμένες και το πασπαλίζουμε με μπούκοβο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου