Πέμπτη 11 Αυγούστου 2016

ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ με πλιγούρι ΠΕΛΛΑΣ.

ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
- Πλένουμε και αδειάζουμε από τους σπόρους 15-16 πιπεριές πράσινες, κόβουμε το καπάκι και τις αραδιάζουμε σε ταψί.
- Με ένα κουτάλι γεμίζουμε τις πιπεριές με την γέμιση, καπακώνουμε και στο πάτο του ταψιού ρίχνουμε 2 ποτήρια νερό.
- Ψήνουμε στους 200°C για 30'. Προσθέτουμε 1 ώριμη ντομάτα σε κυβάκια ανάμεσα
από τις πιπεριές και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε ακόμη 30'.
Το φαγητό μας είναι έτοιμο. Τυρί φέτα συνιστάται για τον συνδυασμό.
* Ταιριαστή συνοδεία ο δροσερός ΛΕΥΚΟΣ ΠΕΛΛΑ ΚΤΗΜΑ ΛΙΓΑΣ (Ροδίτης, Ασύρτικο, Sauvignon blanc).
   ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ  ΠΗΓΗ http://www.ligas.gr/el/terroir/gastronomy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου