Υλικά Ένας κόκορας(αλανιάρης η μη) ένα κρεμμύδι μεγάλο 5 ντομάτες ώριμες η ένα κουτάκι ντομάτες ολόκληρες Ελαιόλαδο 2 κουταλιές σπετσερικό(Κερκυραΐκό μπαχαρικό,πωλείται στα παντοπωλεία) Ένα φύλο δάφνης,μια σκελίδα σκόρδο 500 γρ τουτουμάκια(χιλοπιτάκι) ολικής άλεσης Ένα νεροπότηρο κρασί λευκο Εκτέλεση Κόβουμε μερίδες το κοκόρι μας και το ροδίζουμε απ'όλες τις πλευρές.Βγάζουμε τα κομμάτια σε ένα σκεύος και ,στο ίδιο λάδι,ρίχνουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι.Μόλις πάρει καστανό χρώμα,σβήνουμε με το κρασί,ξύνουμε τον πά...
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου