Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Μεθυσμένη χοιρινή τηγανιά

1 Βάλε λάδι στη φωτιά… ε, στην κατσαρόλα, να ζεσταθεί πολύ καλά και ρίξε μέσα το κρέας, για να σοταριστεί καλά μέχρι να αλλάξει χρώμα.
2 Πρόσθεσε στην ακόμα νηφάλια τηγανιά λευκό κρασί που να τη μισοσκεπάζει, καπάκωσε την  ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ>>>http://go.linkwi.se/z/10735-1/CD19903/?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου