- Βήμα 1: Ετοιμάστε το αρνί. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο αρκετά καλά και προσθέστε το αρνί πασπαλισμένο με αλάτι και πιπέρι. Σοτάρετε πολύ καλά μέχρι να πάρει το αρνί χρώμα και το βγάζετε από την κατσαρόλα.
- Βήμα 2: Προσθέστε στην ίδια κατσαρόλα το κρεμμύδι και σοτάρετε για 2-3 λεπτά μέχρι να μαραθεί. Στη συνέχεια προσθέστε τις αγκινάρες και σοτάρετε για....ΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ>>>>http://go.linkwi.se/z/10981-1/CD19903/?
Σελίδες
- Αρχική σελίδα
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΡΑΚΗΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΡΗΤΗΣ
- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
- ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017
Αρνί με αγκινάρες στην κατσαρόλα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου