- Βήμα 1: Ετοιμάστε το πιλάφι. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σωτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο 5 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε τα μπαχαρικά και τις ψιλοκομμένες πιπεριές. Ανακατεύετε και αφήνετετε να σοταριστούν μαζί για 3-4 λεπτά. ΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΝΤΑΓΗ http://go.linkwi.se/z/10981-1/CD19903/?
Σελίδες
- Αρχική σελίδα
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΡΑΚΗΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΡΗΤΗΣ
- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
- ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017
Πιλάφι με αποξηραμένα σύκα και ρόδι
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου