Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Πιλάφι με αποξηραμένα σύκα και ρόδι

    Πιλάφι με αποξηραμένα σύκα και ρόδι
  • Βήμα 1: Ετοιμάστε το πιλάφι. Σε μια κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σωτάρετε το κρεμμύδι και το σκόρδο 5 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτετε τα μπαχαρικά και τις ψιλοκομμένες πιπεριές. Ανακατεύετε και αφήνετετε να σοταριστούν μαζί για 3-4 λεπτά.   ΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΝΤΑΓΗ http://go.linkwi.se/z/10981-1/CD19903/?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου