- Βήμα 1: Ετοιμάστε τις αγκινάρες. Αφού έχετε καθαρίσει τις αγκινάρες, τις βάζετε σε βραστό, αλατισμένο νερό και τις αφήνετε να μαγειρευτούν για 5 λεπτά. Βγάζετε και κρατάτε στην άκρη.
- Βήμα 2: Ετοιμάστε την γέμιση. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο μέσα σε μια χαμηλή κατσαρόλα και προσθέστε το κρεμμύδι, το καρότο, το πράσο, τις ελιές και σοτάρετε για 5 λεπτά, μέχρι να μαραθούν. ΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ....ΕΔΩ>>>>>http://go.linkwi.se/z/10981-1/CD19903/?
Σελίδες
- Αρχική σελίδα
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΡΑΚΗΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΡΗΤΗΣ
- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
- ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017
Αγκινάρες γεμιστές με ρύζι και μυρωδικά
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου