Βήμα 1: Ετοιμάστε τις αγκινάρες. Αφού έχετε καθαρίσει τις αγκινάρες, τις βάζετε σε βραστό, αλατισμένο νερό και τις αφήνετε να μαγειρευτούν για 5 λεπτά. Βγάζετε και κρατάτε στην άκρη.
Βήμα 2: Ετοιμάστε την γέμιση. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο μέσα σε μια χαμηλή κατσαρόλα και προσθέστε το κρεμμύδι, το καρότο, το πράσο, τις ελιές και σοτάρετε για 5 λεπτά, μέχρι να μαραθούν. ΔΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ....ΕΔΩ>>>>>http://go.linkwi.se/z/10981-1/CD19903/?
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου