και αποτελεί μια παραλλαγή της συνταγής αντιναχτές πατάτες Κύπρου.
Παίρνουμε πολύ μικρές πατάτες, τις καθαρίζουμε και τις αλατίζουμε. Βάζουμε σε κατσαρόλα λάδι αρκετό, που να καλύπτει όλες τις πατάτες. Αφού κάψει το λάδι, ρίχνουμε τις πατάτες μέσα. Όταν μαλακώσουν (αυτό θα πάρει 10 - 15 λεπτά), δυναμώνουμε τη φωτιά και συνεχίζουμε να τηγανίζουμε τις πατάτες για περίπου 5 λεπτά
μέχρι να ροδοκοκκινίσουν .Τις βγάζουμε από τη φωτιά τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε λεμόνι και κανέλα.Τις στραγγίζουμε και είναι έτοιμες. Τρώγονται ζεστές!!
http://ipeirotika.gr/recipes/item/3155-patates-tiganites-me-lemoni-kai-kanela
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου