Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

Τυρόψωμο «Πορταρίτικο»



%IMAGEALT%
Υλικά
  • 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • λίγο αλάτι
  • 250 γρ. φέτα τριμμένη
  • ½ φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού
  • 1 φλιτζάνι ελαιόλαδο ή αραβοσιτέλαιο
Eκτέλεση: Προθερμαίνουμε τον
φούρνο στους 180°C. Aναμειγνύουμε σε λεκάνη το αλεύρι κοσκινισμένο με το μπέικιν πάουντερ, το αλάτι, τη φέτα, τον χυμό πορτοκαλιού και το ελαιόλαδο. Aνακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένας ομοιόμορφος χυλός. Αλείφουμε ένα ταψί (Nο 30) με ελαιόλαδο και αδειάζουμε μέσα το μείγμα. Ψήνουμε για 40 λεπτά και σερβίρουμε αμέσωςhttp://www.thetravelbook.gr/article.asp?catid=31555&subid=2&pubid=64089001

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου