Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

ΦΑΣΟΥΛΟΓΟΥΛΙΑ

PictureΣυστατικά:
1 κιλό μαύρα λάχανα, 
1/4 μαύρα φασόλια, 
1 μέτριο κρεμμύδι, 
1 φλυτζάνι λάδι, 
αλάτι, πιπέρι, 
μισή τσούσκα, Κόκκινο πιπέρι γλυκό. ½ κουτάλακι σάλτσα, 

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα φασόλια και τα στραγγίζουμε. Σε μια κατσαρόλα αχνίζουμε το μισό κρεμμύδι με λίγο λάδι και αφού έχουμε πλύνει τα λάχανα και τα έχουμε κόψει τα βάζουμε στην κατσαρόλα να αχνιστούν προσθέτοντας και 2 ποτήρια νερό. Όταν μισοψηθούν προσθέτουμε τα φασόλια,αλάτι, πιπέρι, τσούσκα και τη σάλτσα. Τα αφήνουμε να βράσουν σε μέτρια θερμοκρασία περίπου για μισή ώρα. Μετά βάζουμε σε ένα τηγάνι το υπόλοιπο λάδι και το κρεμμύδι και το τσιγαρίζουμε. Αφού κοκκινίσει το κρεμμύδι προσθέτουμε μισή κουταλιά της σούπας κόκκινο πιπέρι γλυκό. Το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα φασόλια και ανακατεύουμε.
http://kalonkorits.weebly.com/pialpharhoalphadeltaomicronsigmaiotaalphakappa941sigmaf-sigmaupsilonnutaualphagamma941sigmaf.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου