Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2016

Tηγανίτες από τον Τσαμαντά Θεσπρωτίας

Tηγανίτες από τον Τσαμαντά ΘεσπρωτίαςΥλικά:
  • 4 κούπες αλεύρι
  • 1 κούπα γάλα
  • 1 αυγά
  • 250 γραμμάρια τριμμένη φέτα
  • 1 ποτηράκι τσίπουρο
  • λίγο αλάτι
  • νερό
  • καλαμποκέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση:

Αναμιγνύουμε τα υλικά τόσο ώστε να γίνει ενας  αραιός χυλός .Βάζουμε αρκετό λάδι στην φωτιά να κάψει και με μια μικρή κουτάλα ρίχνουμε σιγά σιγά τον χυλό στο τηγάνι. Μόλις οι τηγανίτες πάρουν χρώμα τις βγάζουμε και τις τοποθετούμε σε πιατέλα πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας για να στραγγίσουν απο το λάδι. Οι τηγανίτες τρώγονται σκέτες , εάν δεν βάλουμε στο μείγμα τυρί μπορόμε να βάλουμε ζάχαρη η μέλι.........http://ipeirotika.gr/recipes/item/837-tiganites-apo-ton-tsamanta-thesprotias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου