Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Κριθαράκι με δαφνόφυλλα και κύμινο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο στο λάδι."Σβήνουμε" με νερό.Γεμίζουμε τον ταβά (κατσαρόλα) μέχρι τη μέση και βάζουμε να κοχλάσει, αφού έχουμε ρίξει αλάτι,δαφνόφυλλα και κύμινο.Αφού κοχλάσει, ρίχνουμε και το κριθαράκι. Το αφήνουμε να φουσκώσει,ανακατεύουμε να "πιει'' τα υγρά και είναι έτοιμο.
Σημείωση : Το φαγητό αυτό συνδιάζεται άριστα με ψαροκεφτέδες.


Υλικά :
500 γραμμάρια κριθαράκι
2 δαφνόφυλλα
κύμινο
2 κρεμμυδάκια
3-4 σκελίδες σκόρδο
μισό φλυτζάνι λάδι
αλάτι
- See more at: http://www.monastiriaka.gr/kritharaki-me-dafnofylla-kai-kymino-n-27.html#sthash.RrpP9O8J.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου