Παρασκευή, 15 Απριλίου 2016

Γριβάδι στον ταβά

Συστατικά
1 ψάρι γριβάδι
2 πιπεριές πράσινες

2 ντομάτες
1 ματσάκι μαϊντανό
3 σκελίδες σκόρδο
1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
λίγο κόκκινο πιπέρι

αλάτι, λίγο ξύδι
1 φλιτζάνι λάδι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε, πλένουμε και αλατίζουμε το ψάρι. Λαδώνουμε ένα ταψί, ρίχνουμε τη φρυγανιά, το μαϊντανό ψιλικομμένο και το σκόρδο.
Αλευρώνουμε το ψάρι και το τοποθετούμε στο ταψί προσθέτοντας γύρω-γύρω ψιλοκομμένες τις ντομάτες και τις πιπεριές. Πασπαλίζουμε το ψάρι με λίγη φρυγανιά και κόκκινο πιπέρι.
Χτυπάμε το λάδι με το ξύδι και το περιχύνουμε στο ψάρι προσθέτοντας και λίγο νερό. Ψήνουμε το γριβάδι στους 180 οC για 1 περίπου ώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου