Δευτέρα 25 Απριλίου 2016

Χορτόσουπα βελουτέ

Υλικά 2 πατάτες 2 καρότα 1 πράσο 2 με 3 σέσκουλα 2 κρεμμύδια 1 ώριμη ντομάτα Λίγο σέλινο 1 ματσάκι μαϊντανό Αλάτι και πιπέρι 2 κουταλιές κορν φλάουρ Εκτέλεση Καθαρίζουμε όλα τα λαχανικά, τα κόβουμε σε μικρά κομματάκια και τα βράζουμε μέχρι να λιώσουν. Τα περνάμε από το μπλέντερ να αποκτήσουν κρεμώδη υφή.  Συνεχίζουμε το
βράσιμο προσθέτοντας όσο νερό θέλουμε και τέλος, το κορν φλάουρ διαλυμένο σε λίγο νερό. - See more at: http://www.monastiriaka.gr/xortosoupa-veloute-n-138.html#sthash.8sW4yLQA.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου