Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Παϊδάκια μαριναρισμένα σε γιαούρτι και μαστίχα

paidakia-giaourti1Διαδικασία

Ξεπλένετε πρώτα τα παϊδάκια και τα αφήνετε σε σουρωτήρι να στραγγίξουν καλά.

Φτιάχνετε τη μαρινάδα ανακατεύοντας όλα τα υλικά της μέσα σε ένα δοχείο μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.

Σε ένα ταψί βάζετε τα παϊδάκια και
προσθέτετε τη μαρινάδα. Ανακατεύετε να πάει παντού. Σκεπάζετε το ταψί και το βάζετε στο ψυγείο για μία μέρα.

Προθερμαίνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς. Aπλώνετε ένα διπλό κομμάτι λαδόκολλας μέσα σε ένα ταψί. Βγάζετε τα παϊδάκια από το ψυγείο και τα απλώνετε πάνω στη λαδόκολλα μαζί με την μαρινάδα τους. Τυλίγετε τη λαδόκολλα και ψήνετε τα παϊδάκια στον προθερμασμένο φούρνο για μια ώρα περίπου. Για να τσεκάρετε, ανοίγετε λίγο τη λαδόκολλα και δοκιμάζετε αν ψήθηκε. Εάν όχι, ψήνετε για λίγο ακόμη. Σερβίρετε τα παϊδάκια σε πιατέλα μαζί ή χωρίς τη λαδόκολλα. Συνοδεύετε με γαρνιτούρα της επιλογής σας. 

Υλικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου