Σωτάρουμε τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια.Ρίχνουμε την σάλτσα,το ανάλογο νερό και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα μανιτάρια.Στην συνέχεια, ρίχνουμε το κριθαράκι.Μόλις "τραβήξει" τα νερά του, σβήνουμε.
Υλικά :
700 γραμμάρια κριθαράκι χονδρό
600-700 γραμμάρια μανιτάρια
3-4 κρυμμύδια
4 ποτήρια χυμός ντομάτας
μαιντανός
σκόρδο
λάδι
αλάτι
πιπέρι
- See more at: http://www.monastiriaka.gr/kritharaki-me-manitaria-tou-monaxou-gedeon-n-28.html#sthash.Pkn6kXy0.dpuf
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου