Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

Μακαρόνια χωρίς γλουτένη με σπαράγγια, μανιτάρια και μπέικον

Υλικά

6 φέτες μπέικον, ψιλοκομμένο
2 φλιτζάνια κομμένα μανιτάρια
2 φλιτζάνια σπαράγγια
1 ματσάκι ψιλοκομμένο βασιλικό
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένη ντομάτα
1/2 φλιτζάνι τριμμένη παρμεζάνα ή τυρί της επιλογής σας. (η γραβιέρα Κρήτης πάει τέλεια!!!)
4 φλιτζάνια μαγειρεμένα μακαρόνια χωρίς γλουτένη, της αρεσκείας σας (σε μεγάλα σούπερ μάρκετ)
2-3 κουτάλια ελαιόλαδο
αλάτι και πιπέρι (για
παραπάνω γεύση αν θέλετε)
Ξεροψήνουμε το μπέικον (χωρίς λάδι) και το βάζουμε στην άκρη σε ενα πιατάκι.
Στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε με ελάχιστο λάδι τα μανιτάρια και τα σπαράγγια.
Προσθέτουμε το βασιλικό και μετά από ένα λεπτό προσθέτουμε τη ντομάτα και συνεχίζουμε σε δυνατή φωτιά για 2′.
Μετά χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε το τυρί. Ανακατεύουμε να παει παντού.
Αμέσως μετά ρίχνουμε τα μακαρόνια και το λαδάκι.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε προσθέτοντας στην κορυφή του πιάτου το μπέικον.
Καλή όρεξη!!!! 😉







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου