Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ..

ΥΛΙΚΑ
1 κιλο μοσχαρι
1/2 κιλο χαντρες μπαρμπουνια
2 κρεμμυδια ξερα χοντροκομμενα
2 σκελιδες σκορδο ψιλοκομμενο
1 κονσερβα ντοματακια κονκασε
2 κ.σουπας ντοματοπελτε
1 κ.γλυκου ζαχαρη
Αλατι-πιπερι
Ελαολαδο

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Απο το προηγουμενο βραδυ,βαζουμε τα φασολια χαντρες να 

μουσκεψουν.


Την αλλη μερα τα πλενουμε και τα βαζουμε να μισοβρασουν και στην
συνεχεια τα σουρωνουμε τα πλενουμε καλα και τα αφηνουμε στην ακρη.
Σε μια κατσαρολα βαζουμε λιγο ελαιολαδο να ζεσταθει,και σωταρουμε
το κρεμμυδι με το σκορδο

 και στην συνεχεια αφου εχουμε κοψει σε
μεριδες το κρεας και το εχουμε πλυνει το ριχνουμε στην κατσαρολα
και τα σωταρουμε ολα μαζι.

Στην συνεχεια ριχνουμε τα ντοματακια

 τον ντοματοπελτε,

την ζαχαρη,
το πιπερι ριχνουμε και νερακι και αφηνουμε το κρεας να μισοβρασει.

Κατοπιν ριχνουμε και τις χαντρες μεσα στο κρεας και αν χρειαστει
νερακι συμπληρωνουμε λιγο και τα αφηνουμε να βρασουν και να μεινει
η σαλτσουλα δεμενη και χυλωμενη και τοτε ριχνουμε και το αναλογο αλατι.


ΠΗΓΗ http://nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr/2010/10/blog-post_12.html#


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου