Δευτέρα, 2 Μαΐου 2016

ΓΙΔΑ ΒΡΑΣΤΗ ...ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΥΡΙ

Υλικά

1 κιλό γίδα (κομμένη σε μερίδες)
Αλάτι
Πιπέρι
Λεμόνι
Λάδι
Καρότο
Σέλινο
Κρεμμύδι
Πατάτα

Διαδικασία

Τοποθετούμε τις μερίδες της γίδας στην κατσαρόλα με αρκετό νερό, αλάτι, πιπέρι και λάδι.
Στην συνέχεια αφού κόψουμε σε μικρά κομμάτια τα καρότα, το σέλινο, τα κρεμμύδια και τις πατάτες, τα ρίχνουμε όλα μαζί και ανακατεύουμε την κατσαρόλα κλείνοντας την.
Αφήνουμε το φαγητό μας να βράσει για αρκετή ώρα, διότι το κρέας της γίδας είναι σκληρό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου