Μια σπεσιαλιτέ από την Κύμη για να μαγειρέψεις τοστιφάδο μοσχάρι παραδοσιακό θα βρεις παρακάτω, όπως το φτιάχνανε οι χωριανοί και το καταγράφει η γιαγιά μου στο τετράδιο με τις συνταγές της. Σερβίρεται σαν κυρίως γεύμα και συνοδεύεται από ρύζι, πατάτες τηγανιτές ή μακαρόνια.
Υλικά
- 2 κιλά κρέας μοσχάρι
- 2 κιλά κρεμμύδια
- 1 σκόρδο
- 3 φύλλα δάφνη
- λίγο πιπέρι
- μπαχάρι ακοπάνιστο
- 1 ντομάτα
- 400 γραμ. λάδι
- λίγο αλάτι
- μισό ποτήρι του κρασιού ξύδι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου