Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2016

Αμοργιανό Ξιδάτο

Αμοργιανό ΞιδάτοΥΛΙΚΑ
  • πατσάς και τα έντερα από κατσίκι
  • 9 σκελίδες σκόρδο
  • 1 ποτηράκι ξίδι
  • αλάτι
  • πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Πλένω σχολαστικά τα εντόσθια και τα
βράζω καλά σε μπόλικο αλατισμένο νερό. Όταν βράσουν και κρυώσουν λίγο, τα ψιλοκόβω και τα ξαναρίχνω στο ζουμί τους.
Χτυπάω το σκόρδο καλά στο γουδί και το ανακατεύω με το ξίδι. Προσθέτω μετά το σκόρδο στην κατσαρόλα και ζεσταίνω μέχρι το ξιδάτο να πάρει μερικές βράσεις. Σερβίρω σε βαθιά πιάτα.ΠΗΓΗ http://www.topoikaitropoi.gr/paradosiakes-syntages/amorgiano-xidato/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου