Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Κρητική ομελέτα με σπαράγγια και αβρωνιές

Omeleta-me-sparaggia-kai-avroniesΥΛΙΚΑ
  • 1 ματσάκι αβρωνιές
  • 1/2 κιλό σπαράγγια
  • 4 – 5 κουταλιές λάδι
  • 6 αυγά
  • αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε τα σπαράγγια και τις αβρωνιές, κρατώντας μόνο τα τρυφερά τους κομμάτια. Τα πλένουμε καλά και τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν. Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι και μόλις κάψει ρίχνουμε τα βρασμένα χόρτα, τα αβγά χτυπημένα, το αλάτι και το πιπέρι. Γυρίζουμε την ομελέτα να ψηθεί και από τις δύο μεριές. Την σερβίρουμε ζεστή με λίγο τυράκι για παραπάνω γεύση. ΠΗΓΗ http://www.topoikaitropoi.gr/paradosiakes-syntages/kritiki-omeleta-me-sparaggia-kai-avrwnies/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου