Συστατικά
- Μισό κιλό βακαλάος φιλέταρισμένο
- 1 κ.γλυκού αλάτι
- 1 κ.γλυκού πιπέρι
- 2 κ.σούπας βούτυρο
- 1 λεμόνι σε λεπτές φέτες
- μερικά κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
- 1/4 φλιτζ. έτοιμη σος ταρτάρ (προαιρετικά)
Τρόπος μαγειρέματος
Προθέρμανε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
Πλύνε καλά τα φιλέτα του βακαλάου και σκούπισέ τα με χαρτί κουζίνας.
Άπλωσε τα φιλέτα σε ένα πυρέξ.
Πασπάλισέ τα με το αλατοπίπερο.
Χώρισε το βούτυρο σε κομμάτια όσα και τα φιλέτα σου και βάλε το πάνω σε κάθε φιλέτο.
Κάλυψε κάθε φιλέτο με 2 λεπτές φέτες λεμόνι.
Βάλε από πάνω 1-2 κλωναράκια φρέσκο θυμάρι.
Ψήσε το ψάρι για 30 λεπτά.
Σέρβιρε με τη σος. ΠΗΓΗhttp://www.tlife.gr/recipe/34/voutyrato-psari-me-lemoni/0-3371
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου