Συστατικά
- 1 κ.σούπας ελαιόλαδο
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
- 1/4 κ.γλυκού μπούκοβο
- 1 βαζάκι έτοιμη σος μαρινάρα ή σάλτσα ντομάτας
- 200 γραμμ.πράσινες γεμιστές ελιές ή καλαμών, στραγγισμένες και ψιλοκομμένες
- 100 γραμμ. κάπαρη στραγγισμένη και ψιλοκομμένη
- μισό φλιτζ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
- μισό κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
- 1 πακέτο σπαγγέτι ή λινγκουίνι
Τρόπος μαγειρέματος
Ζέστανε το λάδι σε μεγάλο τηγάνι και σώταρε το σκόρδο με το μπούκοβο σε μέτρια φωτιά περίπου για 2 λεπτά.
Ρίξε τη σάλτσα, τις ελιές, την κάπαρη, το μαϊντανό και το ξύσμα.
Χαμήλωσε τη φωτιά και σιγόβρασε για 15 λεπτά.
Εν τω μεταξύ βράσε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου.
Στράγγισέ τα και ρίξε τα μέσα στην σάλτσα.
Σέρβιρε με μερικά φυλλαράκια μαϊντανού ή βασιλικού. ΠΗΓΗ http://www.tlife.gr/recipe/24/spageti-me-slatsa-kaparis/0-3420
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου