Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Καθαρίζουμε τις πατάτες τις πλένουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια .
Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια .
Βάζουμε το χταπόδι με τις πατάτες σε ταψί και αφού αλατοπιπερόσουμε πασπαλίζουμε με την ρίγανη, το θυμάρι και περιχύνουμε το φαγητό με
το κρασί και το λάδι .
Ψήνουμε το φαγητό μας για μια ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι μας και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη.
Καθαρίζουμε τις πατάτες τις πλένουμε και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια .
Πλένουμε το χταπόδι και το κόβουμε σε κομμάτια .
Βάζουμε το χταπόδι με τις πατάτες σε ταψί και αφού αλατοπιπερόσουμε πασπαλίζουμε με την ρίγανη, το θυμάρι και περιχύνουμε το φαγητό με
το κρασί και το λάδι .
Ψήνουμε το φαγητό μας για μια ώρα περίπου μέχρι να μαλακώσει το χταπόδι μας και σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη.
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 1 κιλό χταπόδι
- 1 κιλό πατάτες
- 1 ποτήρι κρασί κόκκινο
- 200 ml. ελαιόλαδο
- ρίγανη
- θυμάρι
- αλάτι-πιπέρι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου