24 ντοματίνια
150 γραμμάρια τυρί φέτα2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα ή σάλτσα σαλάτας
¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο αγγούρι
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε τη φέτα με τη μαγιονέζα, το αγγούρι ψιλοκομμένο, το κρεμμυδάκι και το βασιλικό μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα.
Στη συνέχεια κόβετε τα καπάκια απ’ τα ντοματάκια, αφαιρέστε τα σπόρια και λίγο από τη σάρκα και γεμίζετε με ένα κουταλάκι τα ντοματάκια με το μείγμα φέτας.
Αφήνετε για λίγα λεπτά στο ψυγείο και σερβίρετε. ΠΗΓΗ http://aitoloakarnania247.blogspot.gr/2017/07/blog-post_76.html
150 γραμμάρια τυρί φέτα2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα ή σάλτσα σαλάτας
¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο αγγούρι
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε τη φέτα με τη μαγιονέζα, το αγγούρι ψιλοκομμένο, το κρεμμυδάκι και το βασιλικό μέχρι να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα.
Στη συνέχεια κόβετε τα καπάκια απ’ τα ντοματάκια, αφαιρέστε τα σπόρια και λίγο από τη σάρκα και γεμίζετε με ένα κουταλάκι τα ντοματάκια με το μείγμα φέτας.
Αφήνετε για λίγα λεπτά στο ψυγείο και σερβίρετε. ΠΗΓΗ http://aitoloakarnania247.blogspot.gr/2017/07/blog-post_76.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου