- Βήμα 1: Ετοιμάστε το χοιρινό. Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο μέσα σε μια κατσαρόλα και προσθέστε το χοιρινό. Σοτάρετε πολύ καλά για 10-15 λεπτά έτσι ώστε να πάρει αρκετό χρώμα εξωτερικά. Στη συνέχεια προσθέστε το κρεμμύδι, το πράσο, την σελινόριζα, τον μαραθόσπορο και συνεχίστε να σοτάρετε για 10 λεπτά ακόμα, μέχρι να πάρουν και τα λαχανικά χρώμα. Σβήστε με το κρασί και αφήστε το να εξατμιστεί για 1-2 λεπτά.
- Βήμα 2: Στη συνέχεια προσθέστε τη....ΔΕΣ ΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ>>>>>http://go.linkwi.se/z/10981-1/CD19903/?
Σελίδες
- Αρχική σελίδα
- ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΡΑΚΗΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΗΠΕΙΡΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΝΗΣΙΩΝ ΑΙΓΑΙΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΠΤΑΝΗΣΩΝ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
- ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΚΡΗΤΗΣ
- ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
- ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
- ΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017
Χοιρινό πρασοσέλινο
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου