Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2017

Χταποδάκι με αρωματικά και κριθαράκι

Χταποδάκι με αρωματικά και κριθαράκιΒήμα 1: Ετοιμάστε το χταπόδι. Βάλτε το χταπόδι σε μια κατσαρόλα μαζί με το ξίδι και αφήστε το να βράσει σε μέτρια φωτιά για 40-45 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει, όχι να μεγειρευτεί τελείως. Βγάλτε το χταπόδι από την κατσαρόλα, αφήστε το λίγο να κρυώσει και κόψτε το σε μικρά κομμάτια.
Βήμα 2: Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο και προσθέστε το κρεμμύδι, το πράσο, το καρότο, το σκόρδο και σοτάρετε για 5-6 λεπτά, μέχρι να μαραθούν. Προσθέστε το κομμένο χταπόδι και ...ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΕΔΩ>>>>>>http://go.linkwi.se/z/10981-1/CD19903/?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου