Κατσικάκι μαγειρεμένο με κρασί και αρωματικά ιδανικό για το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι...
- Βήμα 1: Ετοιμάστε το κατσίκι. Πασπαλίστε το κατσίκι με αλάτι, πιπέρι και στη συνέχεια περάστε τα κομμάτια από το αλεύρι.
- Βήμα 2: Ζεσταίνετε αρκετά καλά το ελαιόλαδο και προσθέτε το κρέας. Αφήστε να σοταριστεί καλά και να πάρει αρκετό χρώμα.
- Βήμα 3: Προσθέστε το σκόρδο και.....ΔΕΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ..ΕΔΩ>>>>http://go.linkwi.se/z/10981-1/CD19903/?
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου