Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018

Κοτόπουλο με Φέτα και Ελιές με Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Gaea Kritsa

Προετοιμασία: Κόβουμε σε φέτες τις πιπεριές και το κρεμμύδι. Κόβουμε τις ντομάτες σε κύβους και αφαιρώντας τους σπόρους. Εκτέλεση: Σε ένα μεγάλο βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο, σωτάρουμε τα φιλέτα μέχρι να πάρουν χρώμα, αφαιρούμε τα φιλέτα από το τηγάνι και τα κρατάμε ζεστά. Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε τις πιπεριές και τα ..ΔΕΣ ΕΔΩ>>>http://go.linkwi.se/z/10981-1/CD19903/?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου